Online BlogShop Untuk Peniaga-Peniaga Online

11:22 PG

Untuk entri kali ini, aku ingin mempromosikan blogshop online untuk peniaga-peniaga online ni. Seperti yang kita tahu, dunia dah canggih dan senang sekarang kalau nak promosi produk-produk mereka di laman sesawang. Ada yang menggunakan facebook, twitter, instagram, wordpress, joomla, custom web dan lain-lain lagi. Semua tu bergantung pada modal korang la yer. Untuk peniaga kecil-kecilan, better korang guna domain blogspot untuk berniaga. Senang nak urus dan update harga-harga barang.Blogspot boleh dijadikan sebagai Online Shop. Ia memudahkan pengguna untuk membeli produk tanpa membazir masa pergi ke kedai. Hari ini aku mahu promote design blogshop dengan korang semua.

Kalau berminat, boleh tinggalkan komen pada ruangan di bawah. Sila sertakan email dan detail-detail anda sekali untuk memudahkan kami menghantar template code kepada anda. =)

Antara design blogshop :-
  1. Responsive Blogshop With Cart  2. Simple BlogShop with Order Form  3. Modern Blogshop with Cart(Paypal/Order Form)  4. Blogshop with Cart (Checkout by Email)
Untuk sebarang pertanyaan, Boleh tinggal komen di ruangan yang disediakan.
Sekian Terima Kasih.

You Might Also Like

0 comments


Tentang Blog

KSP
Blog ini dijaga oleh Md.Shahril.Bertujuan untuk berkongsi info-info berguna dengan para blogger yang lain.

Para Blogger